Khanta Orange Flowers

 135,00

Ontdek de unieke Khanta Kimono, een prachtige kimono met levendige en fleurige kleuren. Handgemaakt in Nederland met stof uit India, ontworpen door Katazou. Deze onesize kimono is perfect voor elke gelegenheid, of je nu casual of chique gekleed gaat. Met stijlvolle pofmouwen, ceintuur en zakken. Van deze kimono is er maar één, dus twijfel niet en voeg dit unieke item toe aan jouw garderobe. Bestel nu en maak een statement!

Artikelnummer: 1 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Ontdek de prachtige Khanta Kimono, een item waar je meteen verliefd op wordt. De levendige en fleurige kleuren zijn uniek en adembenemend. Deze stof is handgemaakt in India en de kimono is ontworpen door Katazou en met liefde handgemaakt in Nederland.

Deze veelzijdige kimono kan voor meerdere gelegenheden gedragen worden. Of je nu casual of chique gekleed gaat, je ziet er altijd prachtig uit in deze onesize beauty. De kimono is voorzien van stijlvolle pofmouwen onder de schouder, een ceintuur en handige zakken.

Wil jij iets unieks dat niemand anders heeft? Twijfel dan niet, want van deze kimono bestaat er echt maar één in deze specifieke print! Bovendien zit de stof heerlijk comfortabel. Voeg deze unieke Khanta Kimono toe aan jouw garderobe en maak een statement bij elke gelegenheid. Bestel nu en geniet van deze prachtige handgemaakte creatie!