Speendoekje Moon

 17,95

Ontmoet ons zachte maantje, de ideale knuffel met een handig speenkoord zodat de speen van jouw kleintje niet meer zoekraakt. Gemaakt van heerlijk zachte bamboe badstof, is dit maantje niet alleen perfect voor je eigen kind, maar ook een prachtig cadeau-idee. Elk stuk is uniek en met liefde handgemaakt in Nederland. Wees er snel bij, want de oplage is beperkt. Bestel vandaag nog en breng tederheid en comfort naar jouw kleintje, of maak een ander kindje blij met dit handgemaakte pareltje. Op = op, dus aarzel niet!

1 op voorraad

Categorieën: , ,

Beschrijving

Maak kennis met ons zachte maantje, de perfecte knuffel met een handig speenkoord om de speen van jouw kleintje niet kwijt te raken. Dit lieve maantje is gemaakt van heerlijk zachte bamboe badstof, waardoor knuffelen nog fijner wordt.

Dit maantje is niet alleen een geweldige toevoeging voor je eigen kind, maar ook een prachtig cadeau-idee. Handgemaakt in Nederland met liefde, is elk stuk uniek.

Wees er snel bij, want de oplage is beperkt. Twijfel niet langer en bestel vandaag nog om dit zachte maantje in huis te halen. Geef tederheid en comfort aan jouw kleintje of verras een ander kindje met dit prachtige handgemaakte stuk. Op = op, dus mis deze kans niet!