Aanbieding!

Shopper colors

Oorspronkelijke prijs was: € 24,95.Huidige prijs is: € 19,95.

Ontdek onze unieke handgemaakte tassencollectie met deze vrolijke stoffen tas. Praktisch en helemaal in de mode met een rits en binnenvak. Elke tas is uniek met zijn eigen kleurencombinatie, dus verwacht een lichte variatie ten opzichte van de foto. Maar juist die unieke touch maakt deze tas bijzonder. Als je deze tas leuk vindt, wacht dan niet langer. Voeg hem toe aan je collectie en omarm jouw eigen unieke stijl. Bestel nu en ervaar de levendigheid en functionaliteit van deze prachtige handgemaakte tas!

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Ontdek onze unieke handgemaakte tassencollectie, met een speciale nadruk op deze levendige stoffen tas. Deze kleine shopper is helemaal in lijn met de nieuwste trends, en hij is niet alleen hip, maar ook praktisch.

Met een handige ritssluiting en een binnenvak biedt deze tas zowel stijl als functionaliteit. Elke tas wordt gekenmerkt door zijn eigen unieke kleurencombinatie, waardoor hij een beetje kan afwijken van de foto, maar dit maakt iedere tas juist bijzonder en authentiek.

Als je deze tas leuk vindt, hoef je niet te twijfelen. Voeg hem toe aan jouw collectie en maak een statement met jouw unieke stijl. Bestel nu en geniet van de flair en veelzijdigheid van deze prachtige handgemaakte tas!