Kussen Chique

 69,95

Voeg een vleugje chique toe aan jouw huis met ons kussen met een design van hoogwaardige stoffen. Handgemaakt met liefde, straalt dit kussen elegantie uit. De achterkant van fluweel in oud roze geeft een luxe afwerking. Dit veelzijdige kussen is niet alleen perfect voor jouw bank, maar ook een prachtige toevoeging aan jouw bed of livingroom. Gevuld met donzen eendenveren biedt het niet alleen comfort, maar ook zachtheid. Met een maat van 50 x 50 cm past het perfect in elke ruimte. Upgrade jouw huis met dit handgemaakte kussen en geniet van de chique uitstraling die het jouw interieur zal geven. Bestel vandaag nog en creëer een stijlvolle en elegante sfeer in jouw huis.

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit kussen is niet alleen perfect voor jouw bank, maar ook een prachtige toevoeging aan jouw bed of livingroom. Creëer een mooie make-over in jouw huis met dit bijzondere kussen.

Gevuld met donzen eendenveren biedt dit kussen niet alleen een chique uitstraling, maar ook comfort en zachtheid. Met een maat van 50 x 50 cm past het perfect in elke ruimte.

Geef jouw huis een upgrade en voeg een vleugje luxe toe met ons handgemaakte kussen. Bestel vandaag nog en geniet van de prachtige chique uitstraling die dit kussen jouw huis zal geven.