Kussen Waterlelie

 69,95

Breng gezelligheid en stijl in jouw huis met onze handgemaakte kussens. Deze unieke items zijn perfect om jouw huis op te fleuren. Elk kussen is met liefde handgemaakt en daardoor een one of a kind stuk. En het beste van alles? Je krijgt eigenlijk twee kussens in één, want ze zijn aan beide zijden te gebruiken. De kussens worden geleverd inclusief een binnenkussen gevuld met donzen eendenveren, waardoor je kunt genieten van het ultieme comfort. Met een maat van 50 bij 50 cm passen ze perfect op jouw bank of stoel. Voeg een vleugje warmte, persoonlijkheid en ambachtelijke charme toe aan jouw interieur met onze handgemaakte kussens. Bestel vandaag nog en geniet van de gezelligheid die deze kussens brengen.

2 op voorraad

Categorieën: , ,

Beschrijving

Breng gezelligheid in jouw huis met onze handgemaakte kussens. Pimp je huis op en creëer een sfeervolle ambiance met deze unieke items. Elk kussen is handgemaakt en daardoor een one of a kind stuk. En het beste van alles? Met één kussen heb je eigenlijk twee kussens, want ze zijn aan beide zijden te gebruiken.

Onze kussens worden geleverd inclusief een binnenkussen gevuld met donzen eendenveren, waardoor je kunt genieten van het ultieme comfort. Met een maat van 50 bij 50 cm passen ze perfect op jouw bank of favoriete stoel. Elk kussen is met liefde handgemaakt, waardoor je een uniek en hoogwaardig product ontvangt.

Breng een vleugje warmte en persoonlijkheid in jouw interieur met onze handgemaakte kussens. Bestel vandaag nog en geniet van de gezelligheid en stijl die deze kussens met zich meebrengen. Voeg een persoonlijk tintje toe aan jouw huis en omarm de liefdevolle ambachtelijke creaties.