Over Katazou

Katazou werd opgericht door Debby Bleijenberg. Debby's passie voor kledingontwerp en shoppen heeft haar geïnspireerd om Katazou op te starten. Deze droom is voor haar werkelijkheid geworden, en ze is er trots op te kunnen zeggen dat ze succesvol haar weg heeft gevonden. Samen met diverse getalenteerde ateliers verspreid over Nederland, brengt ze haar ontwerpen tot leven.

Bij Katazou doen we alles met liefde en passie. Debby brengt haar ideeën en stoffen naar de ateliers, waar elk detail met precisie wordt uitgevoerd. "Handmade with Love" is ons motto, en dat is terug te zien in elk stuk dat we creëren. Katazou gaat echter verder dan alleen kleding. We voegen ook andere unieke items toe, allemaal met Debby's persoonlijke stijl en een mix van boho-invloeden. Kleurrijk en toch rustgevend.

Of je nu op zoek bent naar iets persoonlijks óf het perfecte cadeau, bij Katazou hebben we voor ieder wat wils. We bieden unieke producten aan in verschillende categorieën zoals Living, Fashion, Accessoires en zelfs producten voor kinderen.

Als je een specifiek idee hebt, staat Debby open voor overleg om samen te kijken hoe we die visie kunnen realiseren.

Onze studio bevindt zich in het Zeehelden Kwartier in Den Haag waar iedereen op afspraak welkom is om onze creaties te komen bewonderen. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om bij ons langs te komen, dan kan je natuurlijk altijd terecht in onze webshop én onze Instagram en Facebook pagina's waarop wij regelmatig de nieuwste items publiceren!

Met liefde en enthousiasme,

Katazou

Volg ons

Snelle verzending

Wij verzenden binnen Nederland en België met PostNL.

Handmade in Holland

Veel van onze artikelen worden met de hand gemaakt.

Aantrekkelijke prijzen

Onze collectie heeft voor iedere portemonnee wat wils

Beveiligd betalen

Wij accepteren o.a. iDeal, Bancontact, Sofort en Klarna.